11 Eylül 2019 Çarşamba

İş insanı Musab Yasir Özen eski ortağı Azerbaycan başbakanının damadı Mustafa Erkin Karaman'ın korumalarını vurdurdu.


Dün akşam sularında Beykoz'da gelişen olayda Azerbaycan başbakanının damadı ve eski fetö zanlısı olan Mustafa Erkin Karaman vuruldu. Yaşanan olay ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Dün akşam istanbul ili Beykoz ilçesinden silah sesleri duyuldu. Saat 20.40 sularında Beykoz'un Soğuksu mahallesinde yaşanan olay ile alakalı gelen bilgiler arasında; eski fetö zanlısı Mustafa Erkin Karaman evlilik dışı ilişki yaşadığı Yağmur Önal isimli bayanın evinden çıktığı ve ardından aracına doğru yöneldiği, aracın şoför koltuğuna oturduğu ve yaklaşık 1 saattir, olayın yaşandığı sokağın başındaki lüks cipte bekleyen dört kişiden ikisinin araçtan inerek, eski fetö zanlısı olan M. E. Karaman'ın aracına yöneldiği, ardından kapı kolunu çektiği ve kapıyı açamamasının üzerine şoför koltuğunun camından içeri doğru kafa ve göğüs bölgesine 12 kurşun sıktıkları, incelenen kamera kayıtları sonucunda anlaşıldı. Zanlılar olayın yaşandığı yerden, geldikleri lüks ciple uzaklaştı. Eski fetö zanlısı yaralı olarak Beykoz eğitim ve araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Azerbaycan başbakanının damadı Mustafa Erkin Karaman'ın vücuduna 6 kurşun isabet etti. Başına bir kurşun, göğüs bölgesine iki kurşun ve diğer hayati önem taşıyan bölgelerine üç kurşun isabet eden eski fetö zanlısının durumu ağır. Olay yerine sevk edilen emniyet güçleri konu hakkında detaylı araştırma yaptı. Son olarak edinilen bilgiler arasında, eski fetö zanlısını vuran zanlıların 4 kişi ile sınırlı olmadıkları, bölgede bulunan diğer kamera kayıtlarından anlaşıldı. Sokağın diğer tarafında bulunan kamera kayıtları incelendiğinde, aynı marka ve model cipten bir tane daha olduğu ve aracın içerisinde 3 kişinin daha bulunduğu öğrenildi. Eski fetö kaçması durumunda 2'nci lüks cipin içinde bulunan zanlıların ateş edeceği gelen bilgiler arasında yer aldı. Fetö zanlısı Mustafa Erkin Karaman yapılan ameliyat sonrasında yoğun bakım ünitesine alındı. Durumu kritik olan M. E. Karaman yaşam savaşı vermeye devam ediyor.
vurulan eski fetö zanlısı M. E. Karaman

Eski Fetö Zanlısını Vuran Şahıslar Yakalandı!

Beykoz'da yaşanan olay hakkında araştırma yapan organize şube ekipleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde 4 ayrı adrese baskın verdi. Ümraniye, Fikirtepe, Florya ve Çekmeköy'de yapılan eş zamanlı operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden ikisinin daha önceden farklı tarihlerde, iki farklı cinayet olayına karıştığı ve 2 lüks cipin içinde bulunan, 3 şahıstan ikisinin cinayet olayına karışan sanıklar olduğu belirlendi.

2 cinayet zanlısının emniyette alınan parmak izleri sonucunda 4 yıl önce işlenmiş cinayetin failleri olduğu ortaya çıktı. İfadesi alınan 18 şüphelinin 11'i ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Olaya karıştığı belirlenen 7 kişinin ise ünlü iş insanı Musab Yasir Özen'in adamları olduğu ortaya çıktı. Eski fetö zanlısına ateş eden Ahmet Çimen isimli şahsın eskiden JÖH'de 6 yıl boyunca Doğu illerinde özel görevlerde ve operasyonlarda yer aldığı öğrenildi. Eş zamanlı operasyonlarda ise çok sayıda ruhsatsız tabanca, otomatik makinalı tüfek, mühimmat, çelik yelek ve çok sayıda zırh delici mermiler ele geçirildi. Yakalanan zanlıların sicil toplar sorgusunda çok sayıda suça daha önceden karıştıkları belirtildi. Cinayet, kasten yaralama, öldürmeye teşebbüs, hürriyetten alıkoyma, silah kaçakçılığı, nükleer, biyolojik ve kimyasal silah kaçakçılığı, tehdit gibi suçlardan kayıtları oldukları öğrenildi. 7 şüpheli İstanbul organize şube müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
M. E. Karamanın silahlı saldırıya uğradığı aracı

Ünlü iş insanı Musab Yasir Özen'in olayla bağlantısı araştırılıyor!

Türkiye Bilderberg üyesi olan Özen'in şirketleri özellikle savunma sanayi ve aviyonik yazılımlar üzerine ar-ge çalışmalarıyla biliniyor. Eski ortaoğlan Karaman'la, hakkında çıkan fetö söylemlerinden dolayı yollarını ayıran Musab Yasir Özen'in büyük olasılıkla alacak-verecek sebebiyle Karamanı vurdurttuğundan şüpheleniliyor. Özen'in konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapmaması ve suskun kalması gelen bilgiler arasında yer aldı. Organize şube müdürlüğü'ne 7 avukatıyla gelen Özen'in, yaklaşık 4 saat kaldıktan sonra adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldığı öğrenildi.